Zeebaarsfilet met noedels en zoete mangochutney
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zeebaarsfilet met noedels en zoete mangochutney

Zeebaarsfilet met noedels en zoete mangochutney

Avec des légumes prédécoupés

Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden en net even wat anders! De zeebaars is een van de meest gewaardeerde vissoorten in de Franse keuken, maar is ook heerlijk bij Aziatische gerechten. In dit gerecht wordt de vis gecombineerd met een heerlijke zoete, licht pittige mangochutney.

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen:
Gluten
Vis
Soja
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

200 gram

Groentemix

700 gram

Noedels

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Zeebaarsfilet met huid

(Bevat Vis)

5 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

40 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd Kan bevatten Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)576 kcal
Energie (kJ)2410 kJ
Vetten10 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten82 g
waarvan suikers0 g
Vezels11 g
Eiwitten36 g
Zout0 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok met deksel
Hapjespan met deksel
Koekenpan

Instructies

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels.

Bak de groentemix
2

Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de groentemix 6 - 8 minuten op middelhoog vuur.

3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Bak de zeebaarsfilet
4

Verhit ondertussen de overige roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak de zeebaarsfilet 3 minuten op de kant met vel. Breng op smaak met peper en zout, keer om en bak nog 1 minuut.

Voeg de mangochutney en sojasaus toe
5

Voeg de noedels, de sojasaus en de helft van de mangochutney toe aan de groenten en breng op smaak met peper en zout.

Serveer met de zeebaars
6

Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de zeebaars en de overige mangochutney.