Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor wokgerechten, soepen of sauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Hvede)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Hvede)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Hvede)
½ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat: Celery, Senf)
200 gram
Groentemix met witte kool
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Jordnødder Kan bevatten: Schalenfrüchte, Sesamsamen)
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Pesce)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Bloem
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.