
Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor wokgerechten, soepen of sauzen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
200 gram
Groentemix met witte kool
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Bloem
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.


