Skip to main content
Biefstukreepjes met volkoren noedels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Biefstukreepjes met volkoren noedels

Biefstukreepjes met volkoren noedels

met gebakken groenten en gomasio

Dit gerecht heb je in recordtempo op tafel - het zware werk hebben wij alvast voor je gedaan door de gember, knoflook en rode peper voor te snijden.

Labels:
Caloriebewust
Eiwitrijk
Allergenen:
Hvede
Gluten
Soja
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

200 gram

Groentemix met witte kool

50 gram

Volkoren noedels

20 gram

Zoete Aziatische saus

½ zakje(s)

Gomasio

20 gram

Woksaus met gember

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2281 kJ
Energie (kcal)545 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten62.9 g
waarvan suikers23 g
Vezels8.5 g
Eiwitten32.9 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Kom
Pan
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Breng water aan de kook in een pot voor de noedels.
  • Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  • Meng in een kom de biefstukreepjes met de woksaus en ketjap. Dek af met aluminiumfolie en zet opzij tot gebruik.
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of sauteerpan op middelhoog vuur. Bak de mix van gember, knoflook en rode peper (let op: pikant! Gebruik naar smaak) 1 minuut.
Groenten bakken
2
  • Voeg de groentemix toe aan de wok of sauteerpan en bak 4 - 6 minuten.
  • Kook ondertussen de noedels 3 - 4 minuten in de pot.
  • Giet vervolgens af, voeg de noedels samen met de zoete Aziatische saus toe aan de groenten en meng goed door. Bak het geheel nog 2 minuten.
3
  • Verhit 1/2 el boter per persoon in een pan op hoog vuur.
  • Bak de biefstukreepjes in 1 minuut rondom bruin. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Schep de noedels met groenten in diepe borden.
  • Verdeel de biefstukreepjes en de eventuele saus uit de pan erover.
  • Garneer met de gomasio.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Kruidige noedelbowl met tempeh op z'n Thais

Kruidige noedelbowl met tempeh op z'n Thais

met vissaus, pinda's en verse kruiden
Teriyaki noedels met garnalen en witte kool

Teriyaki noedels met garnalen en witte kool

en voor ouders: Thais basilicum en pinda's
Sweet en sticky noedels met spiegelei en gomasio

Sweet en sticky noedels met spiegelei en gomasio

met peultjes, zoete Aziatische saus en limoen
Rijstbowl met spiegelei en zoete Aziatische saus

Rijstbowl met spiegelei en zoete Aziatische saus

met cashewnoten, verse kruiden, groenten en limoen
Hoisinaubergine met gomasio-sojabonensalade

Hoisinaubergine met gomasio-sojabonensalade

met knoflookrijst, pinda's, koriander en lente-ui
Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

Bulgoginoedels met varkensgehakt en wokgroenten

met koriander, tahin en gomasio
Zoete sesamnoedels met spiegelei

Zoete sesamnoedels met spiegelei

met gefrituurde uitjes, koriander en gebakken groenten
Bao buns met garnalen in zoet-pikante saus

Bao buns met garnalen in zoet-pikante saus

met sugarsnaps en zoetzure groenten
Noedelsoep met kip à la pho

Noedelsoep met kip à la pho

met paksoi, sojascheuten, limoen en verse kruiden
Luxe noedelsalade met garnalen en broccolini

Luxe noedelsalade met garnalen en broccolini

met vis, sticky appelsiensaus en pinda's
Fusion taco's met zalm in zoete sojadressing

Fusion taco's met zalm in zoete sojadressing

met mangosalade, knoflookmayo en zelfgemaakte frieten
Bao buns met bulgogi-kipfilet

Bao buns met bulgogi-kipfilet

met sticky aubergine, gefrituurde uitjes en gembermayonaise
Hoisin biefstukreepjes met groene groenten

Hoisin biefstukreepjes met groene groenten

met gomasiorijst en gezouten pinda's
Sesamnoedels met zoet-pikante varkensreepjes

Sesamnoedels met zoet-pikante varkensreepjes

met gefrituurde uitjes, lente-ui en spitskool
Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

met mango, gomasio, koolsla en komkommer
Noedels met vegetarische kip in pikante saus

Noedels met vegetarische kip in pikante saus

met paksoi, mais en gefrituurde uitjes
Koolvis met romige kokoscurry

Koolvis met romige kokoscurry

met verse udonnoedels en groenten
Rijstnoedels met vegetarische runderstukjes

Rijstnoedels met vegetarische runderstukjes

met wokgroenten, gefrituurde uitjes en limoen
Noedelsoep met garnalen en paksoi

Noedelsoep met garnalen en paksoi

met mais en gefrituurde uitjes
Mexicaans gekruide biefstukreepjes met mango-komkommersalsa

Mexicaans gekruide biefstukreepjes met mango-komkommersalsa

met rijst en koolsla

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Noedelbowl met heekfilet

Noedelbowl met heekfilet

met courgette, wortel en gomasio
Noedelsalade met biefstukreepjes, pinda's en verse kruiden

Noedelsalade met biefstukreepjes, pinda's en verse kruiden

met Vietnamese saus en gebakken radijsjes
Tuna melt naanpizza

Tuna melt naanpizza

met Siciliaanse kruiden, bieslook en knapperige salade
Steak met pesto en patatjes

Steak met pesto en patatjes

met courgette, paprika en ui
Romige 'butter tofu' curry

Romige 'butter tofu' curry

met rijst, koriander en paprika
Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

met tomaat en bieslooksalade
Meatier-burger op een zwart streetfoodbroodje

Meatier-burger op een zwart streetfoodbroodje

met smokey saus, frietjes en tomaat-komkommersalade
Salade met gegrilde nectarine en honing-geitenkaasbolletjes

Salade met gegrilde nectarine en honing-geitenkaasbolletjes

met geroosterde pistachenoten, parelcouscous en basilicum-citroendressing
Zalmfilet in romige knoflooksaus

Zalmfilet in romige knoflooksaus

met knolselderpuree en frisse witloofsalade
Entrecote met geglaceerde wortels en amandelschaafsel

Entrecote met geglaceerde wortels en amandelschaafsel

met zoete-aardappelpuree, uiensaus en komkommersalade
Kabeljauw in pestoboter met gezouten amandelen

Kabeljauw in pestoboter met gezouten amandelen

met cheesy pastinaak-aardappelpuree en puntpaprika
Kip-kalkoenbowl à la Kung Pao

Kip-kalkoenbowl à la Kung Pao

met rijst, cashewstukjes en courgette
Broodje gehaktbal met zelfgemaakte frietjes

Broodje gehaktbal met zelfgemaakte frietjes

pick en mix toppings: chilimayo, regenboogsalade en meer!
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met flatbread en gekookt ei
Snelle spaghetti bolognese

Snelle spaghetti bolognese

met ontbijtspek, courgette en kaas
Veggie picadillo met linzen en witte kaas

Veggie picadillo met linzen en witte kaas

met olijven, peterselie en rozijnen
Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten

Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten

met patatjes, kerstomaten en geroosterde paprika
Flatbreadpizza's met champignons en paprika

Flatbreadpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Gepaneerde pangasiusfilet met geroosterde groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met geroosterde groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Empanada's met vegetarische runderstukjes

Empanada's met vegetarische runderstukjes

met cheddar en knapperige salade