topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eimuffins

Eimuffins

Met ontbijtspek, bosui en kaas

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Bosui

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1423 kJ
Energie (kcal)340 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd9.5 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers3.2 g
Vezels2 g
Eiwitten23 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Oven
Kom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

2

Snijd de bosui fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

3

Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikpoeder, peper en zout

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 - 30 minuten goudbruin.