Deze soep bevat maar liefst drie soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en semi-gedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
30 gram
Semi-gedroogde tomaten
â…“ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
100 gram
Mini-romatomaten
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Geraspte belegen kaas
25 gram
Biologische zure room
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van het bouillonblokje.
Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Dan worden ze lekker knapperig.