
Wist je dat mozzarella zijn naam ontleent aan het Italiaanse woord voor de manier waarop de kaas wordt afgescheurd, mozzare, om de bekende bollen te vormen?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
3 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Tomaat
125 gram
Rode kerstomaten
60 gram
Rucola en veldsla
15 gram
Grana Padanovlokken DOP
15 ml
Basilicumcrème
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie



