
Receptontwikkelaar Babette: "Dit recept is geinspireerd op Maleisische viscurry's. Typisch voor de Maleisische keuken is het balanceren van pittige, zure, romige en kruidige smaken. In dit recept combineer je onze rode currypasta - met o.a. friszuur limoensap, pittige chilipeper en verschillende kruiden - met romige kokosmelk."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Rode currypasta
125 ml
Kokosmelk
75 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Wortel
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Zonnebloemolie
175 ml
Water voor de rijst
50 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Pikante rode saus [zoals sriracha]
naar smaak
Peper en zout



