Skip to main content
Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

avec des oeufs durs et du cresson

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

2 stuk(s)

Croissant

2 plak(ken)

Belegen kaassneetjes

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

10 gram

Tuinkers

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

Voedingswaarden

Energie (kJ)564 kJ
Energie (kJ)564 kJ
Energie (kcal)135 kcal
Energie (kcal)135 kcal
Vetten12.7 g
Vetten12.7 g
waarvan verzadigd8.4 g
waarvan verzadigd8.4 g
Koolhydraten0.1 g
Koolhydraten0.1 g
waarvan suikers0.1 g
waarvan suikers0.1 g
Vezels0.2 g
Vezels0.2 g
Eiwitten5.2 g
Eiwitten5.2 g
Zout0.3 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders