Skip to main content
‘Oranje boven-ontbijt’

‘Oranje boven-ontbijt’

Met croissants, marmelade, jus d’orange en mandarijn

Allergenen:
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

6 stuk(s)

Perssinaasappel

2 stuk(s)

Croissant

(Bevat: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Marmelade (potje)

2 stuk(s)

Appelsien

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)391 kcal
Energie (kJ)1635.9 kJ
Vetten12 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten67 g
Vezels3 g
Eiwitten5 g

Benodigdheden

Oven

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de sinaasappels door de helft.
2

Snijd de sinaasappels door de helft. Pers het sap van de sinaasappels uit en verdeel over de glazen.

Bak de croissant.
3

Bak de croissant 3 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!
4

Serveer de croissants met de marmelade, het verse sinaasappelsap en de mandarijn. Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders