Skip to main content
Speltwafel-sandwich met avocado, belegen kaas en tuinkers
Speltwafel-sandwich met avocado, belegen kaas en tuinkers

Speltwafel-sandwich met avocado, belegen kaas en tuinkers

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Avocado

6 stuk(s)

Oer-speltwafels

2 stuk(s)

Belegen kaasplakken

2 el

Tuinkers

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)332 kcal
Energie (kJ)1389.1 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten29 g
Vezels6 g
Eiwitten12 g

Instructies

1

Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees van de avocado over de speltwafels.

2

Beleg twee speltwafels per persoon met de belegen kaas en de helft van de tuinkers.

3

Leg de derde speltwafel als een sandwich op één van de belegde wafels en bestrooi met de rest van de tuinkers.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Cheesy loaded fries met pulled chicken

Cheesy loaded fries met pulled chicken

met zelfgemaakte guacamole, zure room, tomatensalsa en limoen
Loaded nacho's met zelfgemaakte guacamole als extra

Loaded nacho's met zelfgemaakte guacamole als extra

2 porties | met cheddar, jalapeño's en zure room
Tex-Mex pastabowl

Tex-Mex pastabowl

kies en mix toppings: avocado, cheddar, zure room en meer!
Garnalenbowl met avocadocrème en salsa

Garnalenbowl met avocadocrème en salsa

en voor ouders: pinda-kokosgarnering en Koreaanse kruiden
BLT-salade met ei, avocado en yoghurtdressing

BLT-salade met ei, avocado en yoghurtdressing

geïnspireerd op het klassieke broodje met spek, sla en tomaat
Mexicaanse tomatenrijst met pittige tortillachips

Mexicaanse tomatenrijst met pittige tortillachips

met zwarte bonen, mais en avocado
Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

met avocado en salade
Double veggie - Mexicaans gekruide linzenstoof met een salade als extra

Double veggie - Mexicaans gekruide linzenstoof met een salade als extra

met pittige tortillachips, paprika en mais
Meatier burger met Mexicaanse twist

Meatier burger met Mexicaanse twist

met tomatensalsa, zelfgemaakte guacamole en nacho's met cheddar en jalapeño's
Paddenstoel-mascarponecrème op toast

Paddenstoel-mascarponecrème op toast

met truffelolie en gekaramelliseerde rode ui
Vegetarisch kapsalon op z'n Mexicaans

Vegetarisch kapsalon op z'n Mexicaans

met zelfgemaakte guacamole en tomatensalsa
Pokébowl met gemarineerde tofu en rijst

Pokébowl met gemarineerde tofu en rijst

met sojabonen, zoetzure radijs en avocado
Smokey pulled chicken taco

Smokey pulled chicken taco

met kimchi-aardappelen en koolsla
Bulgursalade met kipgyros en avocado

Bulgursalade met kipgyros en avocado

met rode biet, komkommer en labne
Krokante zeebaars op z'n Mexicaans

Krokante zeebaars op z'n Mexicaans

met avocado, pico de gallo en zoete-aardappelpartjes
Burritobowl met tomatenrijst

Burritobowl met tomatenrijst

met zelfgemaakte tortillachips, koriander, bonen, paprika en avocado
Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara

Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara

met avocado en witte kaas
Springrolls met warmgerookte zalm en sojabonen

Springrolls met warmgerookte zalm en sojabonen

met ingemaakte radijsjes, komkommer en avocado
Fiesta Mexicana -  fajita's met gegrilde biefstuk, guacamole en salsa

Fiesta Mexicana - fajita's met gegrilde biefstuk, guacamole en salsa

met gesmolten kaasdip, gebakken mais en paprika
Luxe pokébowl met gepaneerde tonijn en garnalen

Luxe pokébowl met gepaneerde tonijn en garnalen

met avocado, radijs, zeewier en ponzusaus

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes