
Sesamolie wordt al duizenden jaren gewaardeerd! Oude Indiase en Afrikaanse beschavingen gebruikten het niet alleen voor culinaire doeleinden - ze geloofden ook dat het medicinale en cosmetische eigenschappen had.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
75 gram
Basmatirijst
50 gram
Witte kool en wortel
½ bosje(s)
Lente-ui
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
150 gram
Bloemkool
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1 tl
Bruine basterdsuiker
1 tl
Suiker
¾ el
Olijfolie
180 ml
Zoutarme groentebouillon
¾ el
Wittewijnazijn
½ el
[Zoutarme] sojasaus


Tip: Voor een extra crunchy resultaat geef je de bloemkoolroosjes voldoende ruimte op de bakplaat. Gebruik eventueel 2 bakplaten als het te krap wordt.



