Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Ei
2 stuk(s)
Groene kiwi
1 stuk(s)
Passievrucht
6 stuk(s)
Perssinaasappel
1 jar
Aardbei-bessenspread
2 stuk(s)
Paashaan
1 el
Honing
naar smaak
Peper en zout
Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Spoel daarna onder koud water.
Schil ondertussen de kiwi's en snijd in dunne plakken. Pers de sinaasappelen uit. Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht en meng met 1 el vruchtenspread en 1 el sinaasappelsap per persoon tot een dressing. Verdeel de kiwi over een kommen en garneer met de dressing.
Serveer de paashaan met de overige vruchtenspread, het gekookte ei, de kiwisalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!