Skip to main content
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

3.6
(50)

Amandelmeel is lekker én gezond! Zo heeft het o.a. een positief effect op het cholesterolniveau en de bloeddruk.

Allergenen:
Ei
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2

Ei

(Bevat: Ei)

50 gram

Amandelmeel

(Bevat: Noten)

150 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

50 gram

Bloem

jar

Honing

snufje

Zout

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

Kluts de eieren in een kom.
1

Kluts de eieren in een kom.

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe en meng goed.
2

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe aan de eieren en meng met een garde tot een beslag.

Bak een pannenkoek per persoon.
3

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag 1 pannenkoek per persoon.

Verdeel de pannenkoeken over de borden en schenk de honing erover.
4

Verdeel de pannenkoeken over borden en schenk de honing erover.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders