Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
5.1 gram
Verse rozemarijn en tijm
250 gram
Krieltjes
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
130 stuk(s)
Zalmfilet
125 gram
Gekookte rode bieten
¼ stuk(s)
Appel
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
100 gram
Groene asperges
50 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Extra vierge olijfolie
Tip: Op de huid van de zalm kunnen soms nog wat verdwaalde schubben zitten. Deze kun je er makkelijk afkrabben met een scherp mes. Beweeg het mes voorzichtig tegen de richting van de huid in en ze laten zo los!
Tip: Het onderste gedeelte van de groene asperges kan wat houterig zijn, daarom snijd je er ongeveer 2 cm af. Dat kan per asperge verschillen, haal er dus meer of minder af indien nodig.