Skip to main content
Volle yoghurt met pistachenoten, abrikozen en handsinaasappel

Volle yoghurt met pistachenoten, abrikozen en handsinaasappel

4.3
(58)

Goedemorgen!

Allergenen:
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Handsinaasappel

25 stuk(s)

Gedroogde abrikozen

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

400 ml

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

30 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)325 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten32 g
Vezels6 g
Eiwitten11 g

Instructies

1

Verwijder het klokhuis van de appel (royal gala) en snijd de appel klein. Schil de handsinaasappel en snijd ook klein. Snijd de abrikozen in kleine stukjes.

2

Schenk de yoghurt in de ontbijtkommen. Verdeel het fruit erover en garneer met de pistachenoten en abrikozen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders