
Nieuw ingrediënt in je box! Het is onze duurzame missie om de hele kip te gebruiken, dus ook deze vleugels. Een mals stukje kip om lekker te kluiven.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Kippenvleugels
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet, Sesamzaad, Vis)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Wortel
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ el
Zonnebloemolie
175 ml
Water
naar smaak
Peper en zout

Tip: Maak je dit recept voor meer dan 2 personen? Gebruik dan een extra bakplaat voor de groenten.

Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik slechts 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
