
Bladerdeeg is een luchtig, kruimelig deeg dat wordt gemaakt door laagjes boter en deeg te stapelen. Tijdens het bakken ontstaan er knapperige, luchtige laagjes - perfect voor allerlei gerechten!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Gemengd gehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
10 gram
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
⅓ zakje(s)
BBQ-rub
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat: Selderij)
1 stuk(s)
Tomaat
50 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout



