
Ponzu is de Japanse benaming voor een saus gemaakt door mirin (Japanse rijstwijn) samen met rijstazijn en zeewier te laten sudderen op een laag vuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Brede rijstnoedels
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Gesneden spitskool
15 gram
Ponzu
(Bevat: Gluten, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Soja)
1 stuk(s)
Steak
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)
¼ el
Olijfolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
¼ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout





