
Tostada's zijn niet weg te denken uit de Meso-Amerikaanse keuken: knapperige, gebakken tortilla's die je los kunt serveren, of beleggen met een eindeloze keuze aan ingrediënten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
350 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
10 gram
Chipotle-pasta
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Mosterd, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Limoen
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½ stuk(s)
Avocado
2.5 gram
Verse koriander
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Zonnebloemolie
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



