Deze Italiaanse klassieker in de nationale kleuren is ideaal voor een drukke dag. Vergeet de tip op de achterkant van deze kaart niet te lezen, daarmee maak je het gerecht net iets specialer en ben je nog sneller klaar. De oranje paprika komt van Hollandse bodem.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Gousse d'ail
½ pièce(s)
Poivron orange
½ pièce(s)
Poireau
90 g
Penne complètes
(Contient: Gluten Peut contenir: Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
½ boîte(s)
Cubes de tomates
1 cc
Paprika en poudre
50 g
Tranches de Gouda Vieux
(Contient: Lait (contient du lactose))
3 leaves
Basilic frais
(Contient: Céleri)
1 cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 cc
Moutarde
à votre goût
Poivre et sel
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de penne. Snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de paprika klein en de prei in fijne ringen.
Kook de penne in de pan met deksel, afgedekt, 10 – 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Smelt de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de paprika en knoflook 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes, prei, paprikapoeder en mosterd toe. Breng op smaak met peper en zout en bak 1 minuut. Dek de pan af en laat 6 – 8 minuten zachtjes koken.
Voeg de helft van de oude kaas toe en roer tot deze is gesmolten. Voeg daarna de penne toe en verhit nog 1 minuut.
Snijd de basilicum in reepjes. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige oude kaas en de basilicum.