
In de Oudheid geloofde men dat rozemarijn het geheugen verbeterde. Studenten droegen in middeleeuws Europa vaak rozemarijntakjes tijdens examens om hun cognitieve functie te verbeteren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
1 takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Rode ui
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
40 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Gele wortel
¾ el
Olijfolie
50 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Is er nog kookvocht? Giet dan af in een vergiet en voeg de wortels daarna terug toe aan de sauteerpan.

