Het is de Nationale Week Zonder Vlees! Minder vlees eten is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Wist je dat je 101 liter water bespaart door een week geen vlees te eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Witte langgraanrijst
1 pak(ken)
Zwarte bonen
140 gram
Maïs in blik
½ stuk(s)
Sjalot
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Avocado
25 gram
Biologische zure room
0.99 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
Tip: Ei is een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Deze vitamine krijgen we gemiddeld te weinig binnen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium.
Tip: Wist je dat dit gerecht meer dan 50% van de ADH vezels bevat? Dat komt voornamelijk door de zwarte bonen, die naast veel vezels ook rijk zijn aan ijzer, magnesium en belangrijke B-vitaminen.