De taco vindt zijn oorsprong in de Mexicaanse mijnen en dankt zijn naam aan een velletje papier met dynamiet ertussen. Ook deze taco zorgt voor een (smaak)explosie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Pesce)
25 gram
Hoisinsaus
(Bevat: Soja, Hvede, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Hvede)
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Komkommer
¼ stuk(s)
Rode peper
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Hvede Kan bevatten: Sesamsamen, Glutenhaltiges Getreide, Erdnüsse, Schalenfrüchte)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Sellerie)
1 el
[Plantaardige] mayonaise
¾ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Olijfolie
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je verwarmt de oven voor de tortilla's. Je kunt ook een pan gebruiken.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.