topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza Coppa di Parma

Pizza Coppa di Parma

Met mozzarella en rucola

Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze pizza met Coppa di Parma maak je helemaal af met olijfolie met truffel.

Labels:
Recept
Allergenen:
Gluten
Tarwe
Spelt
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Pizzadeeg

(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

8 ml

Extra vierge olijfolie met truffelaroma

40 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Serranoham

Zelf toevoegen

¼ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1217 kcal
Energie (kJ)5092 kJ
Vetten44.5 g
waarvan verzadigd20.1 g
Koolhydraten130.3 g
waarvan suikers11.2 g
Vezels15.7 g
Eiwitten60.5 g
Zout5.4 g

Benodigdheden

Saladekom
Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur de mozzarella in kleine stukken.

2

Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout. Meng in een saladekom de rucola met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.

3

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza en beleg met de mozzarella. Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.

4

Snijd de pizza in stukken en verdeel over de borden. Besprenkel met de extra vierge olijfolie met truffel. Verdeel de rucola en Coppa di Parma over de pizza's.