
Wist je dat "pesto" letterlijk "gestampt" betekend? Dit komt doordat deze traditioneel wordt bereid in een vijzel. In dit recept voegen we pesto toe voor een nieuwe draai aan de originele Mac & Cheese.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Conchiglie
(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Ei, Mosterd, Soja, Tarwe)
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Groenepestokaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Pesto genovese
(Bevat: Pinda's, Noten, Kan sporen van allergenen bevatten, Cashewnoten, Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Vers basilicum
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
75 ml
Zoutarme groentebouillon
15 gram
[Plantaardige] boter
20 gram
Bloem
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Vind je de saus te dik? Voeg dan een scheutje kookvocht van de pasta toe. Is de saus nog niet dik genoeg? Laat deze dan nog een paar minuten indikken zodat het vocht verdampt.


