Skip to main content
Roerei met avocado
Roerei met avocado

Roerei met avocado

en biologisch witbroodje met roggedesem

Allergenen:
Gerst
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat: Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

1 stuk(s)

Avocado

4 stuk(s)

Ei

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

Voedingswaarden

Energie (kcal)581 kcal
Energie (kJ)2433 kJ
Vetten28.9 g
waarvan verzadigd6.7 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers0.6 g
Vezels5.9 g
Eiwitten13.7 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Garde

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het biologische broodje 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de avocado doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.

3

Kluts de eieren met een vork of garde in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak al roerend een roerei.

4

Snijd het broodje open, bestrijk met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Bestrooi met extra peper en zout naar smaak.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders