Je geeft de garnalen extra crunch met panko - een soort paneermeel uit Japan met een extra grote korrel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1.5 stuk(s)
Tomaat
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½ stuk(s)
Appel
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak de achtergebleven panko mee en gebruik dit bij het serveren als garnering.
Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, en daarnaast niet alleen rijk zijn aan eiwitten, maar ook aan calcium?