Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
50 gram
Oude-kaasplakken
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Meerzadenbaguette
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Tarwe, Rogge, Gerst Kan bevatten: Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Lupine, Noten)
6 el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Snijd de tomaat in blokjes.
Kluts de eieren in een kom en breng op smaak met peper en zout. Roer de tomaat en de helft van de oude kaas erdoor.
Bak de meergranenbaguette 5 – 7 minuten in de oven.
Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, voeg het ei toe en bak al roerende een roerei op middellaag vuur.
Snijd de baguette open en smeer in met de overige roomboter. Verdeel het roerei over de baguettes en garneer met de overige oude kaas.