Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
De citroen zorgt voor een frisse touch in deze snelle pasta met gerookte zalm, room en spinazie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Verse spaghetti
(Bevat: Ei, Tarwe)
120 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat: Vis)
200 ml
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Spinazie
1 stuk(s)
Citroen
½ el
Zonnebloemolie
Kook water in een ruime pot met deksel voor de verse pasta. Kook de pasta 4 - 5 minuten. Giet daarna af in een vergiet en bewaar een klein beetje kookvocht. Laat de pasta uitstomen. Snijd ondertussen de helft van de citroen in partjes en pers de andere helft uit in een kleine kom.
Snijd de gerookte zalm in dunne repen. Verhit ondertussen de zonnebloemolie in dezelfde pot op middelhoog vuur en bak de gerookte zalm in 3 minuten los. Blus af met het citroensap.
Voeg de room toe aan de pot en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of tot de verse pasta klaar is. Zet het vuur lager en scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pot. Voeg de gekookte pasta toe en meng door de saus.
Verdeel de pasta over diepe borden en serveer met de citroenpartjes.