Skip to main content
Italiaanse aperoplank
Italiaanse aperoplank

Italiaanse aperoplank

2 - 6 personen | 5 verschillende hapjes

Dit pakket bevat: Taleggio (130 g), Burrata (100 g), Tapenade formaggio (150 g), Gemengde olijven met kruiden (120 g) en Laurieri scrocchi zeezout (175 g).

Allergenen:
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

150 gram

Tapenade formaggio

(Bevat: Milk, Schwefeldioxide und Sulfite Kan bevatten: Sellerie)

1 bol(len)

Burrata

(Bevat: Milk)

130 gram

Taleggio

(Bevat: Milk)

1 pak(ken)

Laurieri - Scrocchi zeezout

(Bevat: Gluten)

120 gram

Gemengde olijven met kruiden

Voedingswaarden

Energie (kJ)4527 kJ
Energie (kcal)1082 kcal
Vetten62.2 g
waarvan verzadigd21.6 g
Koolhydraten75.8 g
waarvan suikers6.2 g
Vezels3.6 g
Eiwitten33.2 g
Zout8.3 g

Instructies

Taleggio
1

INGREDIËNTEN: gepasteuriseerde koeMELK, zout, zuursel (microbieel), stremsel (dierlijk). ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose).

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 315 , kJ 1308 , vet 26 g, waarvan verzadigd 17 g, koolhydraten 0.9 g, waarvan suikers 0.9 g, eiwitten 19 g, zout 2.2 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C).

HERKOMST: Gemaakt in Italië.

Burrata
2

INGREDIËNTEN: gepasteuriseerde koeMELK, 25% gepasteuriseerde room (koeMELK), zout, zuurteregelaar (melkzuur), dierlijk stremsel.

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose).

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 212 , kJ 881 , vet 17 g, waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten 0.8 g, waarvan suikers 0.8 g, eiwitten 14 g, zout 0.33 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel bewaren tussen 0⁰C en 7⁰C. Eenmaal geopend, op dezelfde dag consumeren.

HERKOMST: Oorsprong van de melk: (Italië). Product gemaakt in Italië. Diano Casearia S.P.A
Via Cavarelli, 5
84038 Sassano (SA)
Italie
www.dianocasearia.com

Tapenade formaggio
3

INGREDIËNTEN: 40% zongedroogde tomaat (zonnebloemolie, zongedroogde tomaat, kappertjes, knoflookpoeder, oregano, zout, azijn, voedingszuur (ascorbinezuur, citroenzuur)), 11% kaas (gepasteuriseerde koeMELK, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel (natriumnitraat), kleurstof (annatto norbixine)), 11% zilverui (zilverui, water, azijn, suiker, zout, antioxidant (natriumdiSULFIET), zoetstof (sacharinen), natuurlijk aroma), 9% zwarte olijf (zwarte olijf, water, zout, zuurteregelaar (ijzer(II)gluconaat)), wijnazijn (witte wijnazijn, antioxidant (kaliumdiSULFIET)), zout, basilicum, kappertjes (kappertjes, water, zout, azijn), conserveermiddel (kaliumsorbaat).

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). Kan sporen bevatten van selderij.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 411 , kJ 1701 , vet 34.3 g, waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 19 g, waarvan suikers 3.2 g, eiwitten 7.5 g, zout 2.75 g, vezels 4.8 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C).

HERKOMST: Geproduceerd in Nederland.

Gemengde olijven met kruiden
4

INGREDIËNTEN: Kalamata en groene olijven, zout, azijn, extra vierge olijfolie, bonenkruid, oregano, rozemarijn, citroenzuur, sorbinezuur

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 198 , kJ 813 , vet 3 g, waarvan verzadigd 0 g, koolhydraten 0 g, waarvan suikers 0 g, eiwitten 1.1 g, zout 4 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren op een donkere en frisse plaats. Na opening 3 dagen gekoeld houdbaar

AGRO.VI.M S.A. KALAMATA
Greece
POB 134, 24100
www.agrovim.gr

Laurieri - Scrocchi zeezout
5

INGREDIËNTEN: TARWEbloem, olijfolie, zonnebloemolie, zeezout (3%), biergist

ALLERGENEN: Gluten bevattende granen

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 427 , kJ 1786 , vet 11.8 g, waarvan verzadigd 1.7 g, koolhydraten 68.3 g, waarvan suikers 2.3 g, eiwitten 10.3 g, zout 3 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren

Enrico BV
Abberdaan 210 – 212
NL-1046 AB Amsterdam
The Netherlands
support@enrico.nl
+31 20 462 27 22

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Geroosterde zoete-aardappelbowl met biefstukreepjes op z'n Mexicaans

Geroosterde zoete-aardappelbowl met biefstukreepjes op z'n Mexicaans

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met kerstomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken patatjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Flatbreadpizza's met champignons en paprika

Flatbreadpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met patatjes

BBQ veggie gehaktballetjes met patatjes

met appelsienmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pikante 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pikante 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witloof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met flatbread en gekookt ei