Sesamolie is niet weg te denken uit de Aziatische keuken, geliefd om zijn rijke, nootachtige smaak. Sesamolie wordt vaak gebruikt om gerechten af te maken, maar kan ook worden gebruikt als bakolie, vooral in recepten waarbij op lage temperatuur wordt gebakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
30 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Paarse wortel
1 stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
¼ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gezouten pinda's
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
¼ el
Zonnebloemolie
¾ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout