Dit gerecht heeft zijn naam te danken aan een Rotterdamse kapper die in zijn shoarmarestaurant vaak vroeg om al zijn favoriete ingrediënten in één gerecht te combineren. Het restaurant begon het “het gebruikelijke van de kapsalon” te noemen - vandaar de naam van het gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Little gem
½ stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Haver, Mosterd)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Mini-komkommer
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
[Plantaardige] melk
naar smaak
Pikante rode saus
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snijd in repen van 1/2 - 1 cm dik. Meng in een kom de frieten met 1/2 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout en verdeel de frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 25 - 35 minuten in de oven, of langer als je ze nog knapperiger wilt. Schep halverwege om.
Verhit de overige olijfolie in een ruime pan op middelhoog vuur. Bak de ui 2 minuten. Voeg de vegetarische döner kebab toe en bak nog 5 - 7 minuten.