Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Havermout
425 ml
Biologische halfvolle melk
2 tl
Gemalen kaneel
50 gram
Gedroogde vijgenstukjes
1 stuk(s)
Banaan
40 gram
Walnoten
Meng de havermout, halfvolle melk, de kaneel en het grootste deel van de vijgenstukjes in een steelpan met deksel.
Verwarm de havermout 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag, zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen.
Snijd ondertussen de banaan klein en hak de walnoten grof. Voeg de banaan in de laatste minuut toe aan de havermout. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut, afgedekt, rusten.
Verdeel de havermout over de ontbijtkommen. Garneer met de walnoten en overige vijgenstukjes.