Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli
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Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

met kruidenroomkaas en tomatensalade

Vind je het leuk om het gevulde bladerdeeg er extra mooi uit te laten zien? Snijd de zijkanten van het deeg dan in en vlecht het dicht over de vulling heen.

Labels:
Familie
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Allergenen:
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd35 minuten
Oventijd35 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Kipgehakt met tuinkruiden

70 gram

Broccoli

25 gram

Kruidenroomkaas

15 gram

Geraspte belegen kaas

¼ roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

1.5 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

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Voedingswaarden

Energie (kcal)740 kcal
Energie (kJ)3097 kJ
Vetten54 g
waarvan verzadigd22 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers6 g
Vezels3.8 g
Eiwitten31 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Kom
Pan met deksel
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

Cuire le poulet haché
1

Préchauffez le four à 200°C. Faites chauffer 1/2 cs d'huile d'olive par personne dans la poêle à feu moyen-vif. Faites-y cuire le poulet haché 3 à 4 minutes en l'émiettant. Il n'a pas à être entièrement cuit. Égouttez la viande hachée dans la passoire.

Tip: Het kipgehakt gaat straks in het bladerdeeg en mag daarom niet te vochtig zijn. Giet dus goed af.

Cuire le brocoli et mélanger
2

Pendant ce temps, portez un fond d'eau à ébullition dans la casserole avec une pincée de sel. Taillez le bouquet de brocoli en toutes petites fleurettes et la tige en dés. Faites blanchir le brocoli 3 minutes à couvert. Égouttez-le et rincez-le brièvement à l'eau froide. Dans le bol, mélangez le brocoli, le fromage frais aux herbes, le fromage râpé et le poulet haché.

Farcir la pâte feuilletée
3

Déroulez la pâte feuilletée, disposez-la sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé. Coupez-en les côtés mais laissez la bande intérieure intacte. Garnissez-la du mélange à base de brocoli. Repliez ensuite les côtés que vous avez coupés vers l'intérieur, sur la garniture. Enfournez le feuilleté 20 à 35 minutes.

Tip: Om een mooi glimmend laagje aan de bladerdeegvlecht te geven, kun je het deeg voor het bakken met een kwastje insmeren met melk.

Couper
4

Coupez les tomates en fins quartiers. Ciselez finement la ciboulette.

Préparer la salade
5

Dans le saladier, préparez une vinaigrette avec, par personne, 1/2 cs de vinaigre balsamique blanc et 1/2 cs d'huile d'olive vierge extra. Salez et poivrez à votre goût. Mélangez la ciboulette et la tomate à la vinaigrette.

Servir
6

Coupez un morceau de feuilleté farci par personne et servez la salade de tomates en accompagnement.