Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Spaghetti
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
2.5 gram
Vers basilicum
4 stuk(s)
Gemengd-gehaktballetjes met Spaanse kruiden
75 gram
Culinaire room
100 gram
Passata
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
½ stuk(s)
Ui
½ el
Olijfolie
1 tl
Suiker
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.