Skip to main content
Fusilli met kipgehaktballetjes, rode pesto en een frisse salade van veldsla en radicchio
Fusilli met kipgehaktballetjes, rode pesto en een frisse salade van veldsla en radicchio

Fusilli met kipgehaktballetjes, rode pesto en een frisse salade van veldsla en radicchio

Avec du pesto rouge et une salade de mâche et de radicchio

Je draait voor dit gerecht zelf de balletjes van kipgehakt. Het kipgehakt is voorgekruid met kruiden als tijm, rozemarijn en oregano. De rode pesto komt van Kitchen on a Mission en bevat zongedroogde tomaat, oude kaas en cashewnoten.

Labels:
Eet mij eerst
Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Gele paprika

125 gram

Rode cherrytomaten

110 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

90 gram

Fusilli

(Bevat: Gluten Kan bevatten: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

40 gram

Rode pesto

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Noten)

40 gram

Veldsla en radicchio

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3573 kJ
Energie (kcal)854 kcal
Vetten43 g
waarvan verzadigd7.1 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers11.4 g
Vezels12 g
Eiwitten35 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan
Wok

Instructies

Water koken
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Groenten snijden
2

Snijd de paprika in smalle repen. Halveer de cherrytomaten. Draai per persoon 4 balletjes van het kipgehakt.

Fusili koken
3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af, bewaar een beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen.

Roerbakken
4

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipgehaktballetjes in 5 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Voeg daarna de gele paprika en ¾ van de cherrytomaten toe en roerbak voorzichtig 4 minuten.

Op smaak brengen
5

Meng tenslotte met de rode pesto. Voeg de fusilli en 1 el kookvocht per persoon toe, breng op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

Pasta serveren met salade
6

Meng de veldslamelange met de overige cherrytomaten, de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout in een saladekom. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de salade.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Mediterrane orzo met kipgehakt en aubergine

Mediterrane orzo met kipgehakt en aubergine

met witte kaas en paprika
Naanpizza met aubergine en mozzarella

Naanpizza met aubergine en mozzarella

met paprika en vers basilicum
Vegetarische kip tikka masala

Vegetarische kip tikka masala

met rijst, paprika en yoghurt
Veggie + protein - Platbroodpizza met kipgehakt als extra

Veggie + protein - Platbroodpizza met kipgehakt als extra

met buffelmozzarella, champignons en rucola
Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

met couscous in munt-spinaziepesto, feta en rozijntjes
Enchilada's met een Italiaanse twist

Enchilada's met een Italiaanse twist

met geraspte kaas en salade
Zuiders gehaktbroodje met geroosterde tomaten

Zuiders gehaktbroodje met geroosterde tomaten

met gebakken krieltjes met rozemarijn
Mini pizza pockets met paprika en ui

Mini pizza pockets met paprika en ui

met salade
Chilli sin carne

Chilli sin carne

met rode bonen, guacamole en verse koriander
Koolvisfilet en cherrytomaten uit de oven met gele quinoa en broccoli-hummus

Koolvisfilet en cherrytomaten uit de oven met gele quinoa en broccoli-hummus

Avec du quinoa jaune et du houmous aux brocolis
Fusilli in roomsaus met broccoli

Fusilli in roomsaus met broccoli

met achterham en cherrytomaten
Tomatensoep met kipgehaktballetjes

Tomatensoep met kipgehaktballetjes

met croutons
Veggie + protein - Lasagne met zelfgemaakte roomsaus en kipgehakt als extra

Veggie + protein - Lasagne met zelfgemaakte roomsaus en kipgehakt als extra

met aubergine, prei en oude kaas
Verse penne met kipgehakt in mascarpone-tomatensaus

Verse penne met kipgehakt in mascarpone-tomatensaus

met pecorino en vers basilicum
Salade met nectarine, varkensfilet en sperziebonen

Salade met nectarine, varkensfilet en sperziebonen

met blauwe kaas, spek en een broodje
Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Met venkel, spinazie en belegen kaas
Orecchiette met kipgehakt en champignonroomsaus

Orecchiette met kipgehakt en champignonroomsaus

met spinazie en kaas
Mexicaanse gevulde kiptaco's

Mexicaanse gevulde kiptaco's

Avec le piquant du piment vert
Fusilli met kip in frisse ricottasaus

Fusilli met kip in frisse ricottasaus

met broccoli en parmigiano
Platbroodpizza’s met groenten en oude kaas

Platbroodpizza’s met groenten en oude kaas

Een snelle pizza met een flinterdunne bodem

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Kippensoep met noedels in kruidige kokosbouillon

Kippensoep met noedels in kruidige kokosbouillon

met vers citroengras, sperziebonen en rode peper
Warmgerookte-zalmsalade met courgettelinten

Warmgerookte-zalmsalade met courgettelinten

met patatjes, sperziebonen en verse dille
Spaghetti met Parmigiano-pankogarnering

Spaghetti met Parmigiano-pankogarnering

in rijke kerstomatensaus met champignons en spinazie
Cheesy quiche met spek en koolrabi

Cheesy quiche met spek en koolrabi

mei prei en rozemarijn
Cheesy loaded fries met pulled chicken

Cheesy loaded fries met pulled chicken

met avocado, zure room, tomatensalsa en limoen
Mezzeschotel met kipworstjes en zhoug-courgette

Mezzeschotel met kipworstjes en zhoug-courgette

met patatjes, hummus en tomatensalade
Stoemp met vegetarische gehaktballetjes op z'n Italiaans

Stoemp met vegetarische gehaktballetjes op z'n Italiaans

met verborgen groenten voor kinderen: puntpaprika, wortel en tomaat
Tagliatelle met biefstukreepjes in romige champignonsaus

Tagliatelle met biefstukreepjes in romige champignonsaus

met burrata en gezouten amandelen
Hertengehaktballetjes in tahinsaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in tahinsaus met amandelschaafsel

met rijst, ras el hanout, peterselie en groenten
Keto-vriendelijke zalmfilet in citroenroombotersaus met venkelsalade met dille

Keto-vriendelijke zalmfilet in citroenroombotersaus met venkelsalade met dille

met knolselderpuree met sperziebonen
Kalfsburger deluxe met kruidige avocadosalsa en cheesy zoete-aardappelwedges

Kalfsburger deluxe met kruidige avocadosalsa en cheesy zoete-aardappelwedges

met Peruaanse kruiden en rode-koolsalade
Zoet-pikante plantaardige visburger met ravigotesaus

Zoet-pikante plantaardige visburger met ravigotesaus

met frisse venkelsalade en BBQ-patatjes
Zalmfilet met citoen-salieboter

Zalmfilet met citoen-salieboter

met aardappelpuree en geroosterde groenten
‘Shaking beef’ op z'n Vietnamees met umami-komkommersalade

‘Shaking beef’ op z'n Vietnamees met umami-komkommersalade

met rijst, koriander en limoen
Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

met yoghurtdressing, appel, courgette en patatjes
Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

met aardappelpuree en geroosterde paprika
Stir-fry volkoren noedels met omeletreepjes

Stir-fry volkoren noedels met omeletreepjes

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Aubergine met Midden-Oosterse kruiden en bulgur

Aubergine met Midden-Oosterse kruiden en bulgur

met zelfgemaakte muhammara, zoetzure ui en naan
Heekfilet met gebakken noedels

Heekfilet met gebakken noedels

met Vietnamese saus, pinda's en limoen
Pangasiusfilet in ontbijtspek met patatjes

Pangasiusfilet in ontbijtspek met patatjes

met wortel en ravigotesaus