
Halloumi is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Courgette
50 gram
Halloumi
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Zure room
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn

Tip: Het is niet erg als de kaas wat brokkelt. Verkruimel zulke stukjes met je vingers of snijd ze in kleine stukjes. Heb je geen grove rasp? Hak de halloumi dan heel fijn.

Tip: Courgette behoort tot de vruchtgroenten zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

