Voor een extra feestelijke pastei bestrijk je de bovenkant van het deeg eerst nog met een laagje geklutst ei of melk voor deze de oven in gaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Courgette
5 gram
Verse dille, munt & bladpeterselie
50 gram
Zure room
130 gram
Vismelange: zalm, kabeljauw en koolvis
40 gram
Garnalen
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Hvede, Gluten)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Hvede)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Bloem
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] boter
1.5 el
Olijfolie
150 ml
Zoutarme vis- of groentebouillon
Tip: Voeg eventueel 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon toe om de dressing iets milder te maken.