
Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
Sjalot
½ zakje(s)
Groene currykruiden
¼ stuk(s)
Vers citroengras
1 stuk(s)
Wortel
200 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Paksoi
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!

Tip: Hoe meer je de citroengrasstengel breekt hoe meer smaak hij afgeeft.

Tip 1: Vissaus kan erg overheersend zijn, voeg daarom niet teveel toe en proef de soep voordat je meer toevoegt.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Laat de vissaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.
