-
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Kipfilet
15 gram
Achterham
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten)
1 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Peultjes
25 gram
Groene pesto
(Bevat: Noten, Melk (inclusief lactose))
30 gram
Rucola
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Ei, Mosterd)
½ el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Honing
2 el
Olijfolie
1.5 el
Bloem
½ el
Wittewijnazijn
1.5 tl
Mosterd
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de krieltjes in parten. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur en bak de parten, afgedekt, 25 - 35 minuten. Haal de laatste 20 - 25 minuten het deksel van de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en rooster de cashewstukjes tot ze beginnen te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.
Snijd de kipfilet in de lengte in, zodat je hem open kunt klappen. Vul de kipfilet met de ham en de kaas en vouw voorzichtig dicht. Breng de kip op smaak met peper en zout. Pak drie diepe borden: voeg 1 el olijfolie per persoon toe aan het eerste bord, voeg de bloem toe aan het tweede bord en de panko aan het derde bord. Haal de kipfilet eerst door de bloem, dan door de olijfolie en vervolgens door de panko.
Verhit de roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipfilet 2-3 minuten in de koekenpan, tot de kipfilet goudbruin is. Leg de kip daarna in een ovenschaal en bak nog 15-20 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de portobello in repen van 1/2 cm dik. Pers de knoflook of snijd fijn. Verhit 1/2 el olijfolie in een andere koekenpan op middelhoog vuur. Bak de portobellorepen, knoflook en peultjes 5-6 minuten. Zet het vuur uit, voeg de groene pesto toe en roer goed door. Meng in een kom de rucola met de gebakken groenten. Schenk de wittewijnazijn erbij en meng goed. Meng in een kleine kom de mayonaise met de honing en de mosterd.
Leg de cordon bleu op de borden en verdeel de krieltjes en salade over de borden. Serveer de honing-mosterdmayonaise erbij en garneer de salade met de cashewstukjes.