Skip to main content
Yoghurt met kaki, gedroogde abrikozen en pistachenoten
Yoghurt met kaki, gedroogde abrikozen en pistachenoten

Yoghurt met kaki, gedroogde abrikozen en pistachenoten

4.4
(42)

Dit recept zit in de Ontbijtbox.

Allergenen:
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Sharonfruit

50 gram

Gedroogde abrikozen

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

300 ml

Naturel yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)371 kcal
Energie (kJ)1552 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten37 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g

Instructies

1

Snijd het kaki fruit met schil in blokjes en snijd de gedroogde abrikozen klein.

2

Verdeel de yoghurt over de ontbijtkommen. Verdeel het kaki fruit en de gedroogde abrikozen erover en bestrooi met de pistachenoten.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders