
Receptontwikkelaar Babette: "Stoemp staat bij mij en vele anderen regelmatig op tafel. In plaats van vlees, heb ik ervoor gekozen om er een klassiek vegetarisch element bij te serveren: geitenkaas met honing en noten. Perfect comfortfood!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Rode ui
65 gram
Babyspinazie
5 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten)
100 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1.5 el
[Plantaardige] boter
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.


Tip: Is de saus na 5 minuten nog te waterig? Voeg dan 1/2 tl bloem per persoon toe en laat nog 1 - 2 minuten indikken.
