Met dit recept tover je 252 gram groenten per portie op je bord.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Tomates prunes
⅓ g
Concombre
2.5 g
Ciboulette fraîche
(Peut contenir: Céleri)
160 g
Steak végétal
(Contient: Gluten)
2 pièce(s)
Petit pain à la carotte
(Contient: Gluten, Graines de sésame, Soja, Blé, Orge)
1 pièce(s)
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
20 g
Gouda mi-vieux râpé
(Contient: Lait (contient du lactose))
60 g
Salade iceberg
25 g
Cornichons en morceaux
à votre goût
Mayonnaise
(Contient: Œuf, Moutarde)
40 g
Tartinade d'avocat
½ cs
Huile d'olive
à votre goût
Moutarde
à votre goût
Poivre et sel
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegan burgers 2 - 3 minuten per kant. Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken. Snijd de komkommer in plakken. Snijd de bieslook fijn.
Bak 1 spiegelei per persoon in de pan naast de burgers op middelhoog vuur. Zet het vuur van de koekenpan iets lager. Verdeel de kaas over de burgers en laat, afgedekt, 1 - 2 minuten zachtjes bakken tot de kaas gesmolten is. Meng de mayonaise en de mosterd in een kleine kom.
Scheur hele bladeren van de krop ijsbergsla. Hierin ga je de burgers maken. Leg een plak tomaat in het midden van een blad en besmeer ruim met de mosterdmayonaise. Beleg vervolgens met de burger, de kaas, augurk, komkommer en avocadodip. Vouw de zijkanten van het slablad naar binnen en vouw het blad dicht. Herhaal dit met alle burgers.
Verdeel de burgers over de borden. Serveer het spiegelei naast de burgers. Breng op smaak met peper en zout. Garneer het ei met de fijngesneden bieslook.
Verdeel de burgers over de borden. Serveer het spiegelei naast de burgers. Breng op smaak met peper en zout. Garneer het ei met de fijngesneden bieslook.
Verdeel de burgers over de borden. Serveer het spiegelei naast de burgers. Breng op smaak met peper en zout. Garneer het ei met de fijngesneden bieslook.