
Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
⅓ pak(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode ui
75 gram
Witte langgraanrijst
⅓ pak(ken)
Tomatenblokjes
15 gram
Groene olijven
15 gram
Kappertjes
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat linzen van alle peulvruchten het meeste ijzer bevatten? Daarnaast zijn ze een goede bron van vezels, eiwitten en andere mineralen zoals magnesium en kalium. Kalium helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk.

