Dit recept staat supersnel op tafel: de varkenshaasblokjes en groentemix zijn alvast gesneden. Voor de kids: kun jij zonder op de verpakking te kijken raden welke groente er in de mix zitten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Varkenshaaspuntjes
200 gram
Groentemix
70 gram
Noedels
(Bevat: Gluten)
40 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Pinda's, Noten)
1 el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan en roerbak de varkenshaasblokjes met peper en zout naar smaak 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verhit de overige roomboter in dezelfde wok of hapjespan en bak de mix van verse groenten 6 - 8 minuten op middelhoog vuur.
Kook ondertussen 500 ml water per persoon in een pan met deksel en kook hierin de noedels, afgedekt, 4 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.
Voeg de varkenshaasblokjes en de helft van de mangochutney toe aan de wok of hapjespan met groenten en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur. Bestrooi naar smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels en de varkenshaas met groenten over de borden. Serveer met de overige mangochutney.