Vandaag maak je een bowl vol ingrediënten die ook in sushi gebruikt worden. Geen gedoe met plakkerige handen, maar wel een heerlijke maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
Komkommer
75 gram
Risottorijst
¼ stuk(s)
Avocado
1.5 cm
Verse gember
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
2 el
Wittewijnazijn
1.5 tl
Suiker
Tip: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft dus een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden!
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid sojasaus en voeg eventueel meer naar smaak toe. Wist je dat veel mensen een tekort hebben aan vitamine D? Deze vitamine versterkt het immuunsysteem en is nodig voor de opname van calcium. Vette vis, zoals zalm, zit er vol mee.