Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor wokgerechten, soepen of sauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Mie noedels
100 gram
Gekruid rundergehakt
200 gram
Champignonmix
15 gram
Witte miso
25 gram
Roomkaas
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
½ zakje(s)
Furikake
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.
Tip: Houd je van pikant en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.