
Bloemkool is meer dan alleen koolhydraatarm - het zit boordevol vezels, vitamine C en antioxidanten, waardoor het een voedzame keuze is die de spijsvertering en het immuunsysteem ondersteunt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
250 gram
Bloemkool
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Steak
2 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Ketjap of zoete sojasaus
50 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Grove mosterd
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je kunt het beste de steak 30 minuten tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.


