
Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Linguine
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Ui
½ blik(ken)
Kerstomaten in blik
100 gram
Kipgehakt met Mediterrane kruiden
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Spinazie
40 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



