BestellenCadeaubon
Platbrood gevuld met tonijn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas

Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen:
Vis
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode paprika

½ stuk(s)

Courgette

½ tl

Gedroogde rozemarijn

1 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(Bevat Vis)

2 stuk(s)

Wit platbrood

(Bevat Gluten)

¼ stuk(s)

Passata

25 gram

Komijnenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)687 kcal
Energie (kJ)2874 kJ
Vetten28 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten43 g
Zout0 g

Benodigdheden

Hapjespan
Wok
Koekenpan

Instructies

1

Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

Roerbak de courgette, paprika en rozemarijn
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.

3

Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

Beleg de platbroden.
4

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

Bak het gevulde platbrood.
5

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.
6

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.